Lediga tjänster

2014-11-23 00.00

Lärare till Alléskolans gymnasiesärskola


Nu söker vi en lärare till Alléskolans gymnasiesärskola. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära klassundervisning på gymnasiesärskolans individuella program samt undervisning i nationella kurser i svenska, engelska och matematik för två elever på det individuella programmet.

Tjänsten innefattar klassföreståndarskap och mentorskap. Arbetet bygger på en nära elevrelation. Vi söker dig som har förmåga att bedriva undervisning på ett individualiserat och flexibelt sätt. Du ingår i ett arbetslag och har ett nära samarbete med dina arbetskamrater.


Läs mer på offentligajobb.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster2014-11-23 00.00

Elevassistent till Alléskolans gymnasiesärskola


Nu söker vi en elevassistent till Alléskolans gymnasiesärskola, Sydnärkes Utbildningsförbund.
Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att du arbetar med eleven och dennes hela skoldag i en nära elevrelation.

Du är beredd och intresserad av att arbeta med varierande uppgifter inom skolan utöver undervisningen, som i stor utsträckning är individualiserad och kräver stor flexibilitet.

Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av lärare och annan elevassistent där du arbetar stödjande och utvecklingsinriktat. Arbetslagsmöten bedrivs flera gånger i veckan. Andra mötesformer ingår också varje vecka.


Läs mer på offentligajobb.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterSydnärkes Utbildningsförbund ansvarar för gymnasial utbildning och vuxenutbildning på uppdrag av medlems- kommunerna som från 1 juli 2008 är Askersund, Hallsberg och Laxå.
Sydnärkes Utbildningsförbund Södra Allén 14  694 80 Hallsberg
Tel: 0582-68 56 90, Fax: 0582 - 68 54 66, E-post: sydnarkes.utbildningsforbund@sydnarkeutbildningar.se