Lediga tjänster

2014-08-20 00.00

Lärare i svenska som andraspråk, Alléskolan


Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska som andraspråk på språkintroduktionen på Introduktionsprogrammet på Alléskolan.

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en mångkulturell miljö där du vill vara med och bygga relationer och arbeta med ett respektfullt förhållningssätt och värdegrund.


Läs mer på offentligajobb.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster2014-08-18 00.00

Sfi-lärare till Vuxenutbildningen, Sydnärkes Utbildningsförbund


Vi söker dig som vill arbeta som Sfi-lärare vid Vuxenutbildningen i Sydnärkes utbildningsförbund.

Sfi bedrivs med kontinuerlig antagning av elever och i samverkan med bland annat AF vilket ofta innebär att eleverna kombinerar Sfi-studier med annan verksamhet. Detta ställer stora krav på flexibilitet i lärargruppen eftersom vi strävar efter att i största möjliga utsträckning anpassa studierna till elevernas skiftande behov bland annat vad gäller studietempo.

Vi förutsätter att du vill bli en del av ett lärarlag som tillsammans strävar efter att genomföra och utveckla Sfi med eleven i centrum.


Läs mer på offentligajobb.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterSydnärkes Utbildningsförbund ansvarar för gymnasial utbildning och vuxenutbildning på uppdrag av medlems- kommunerna som från 1 juli 2008 är Askersund, Hallsberg och Laxå.
Sydnärkes Utbildningsförbund Södra Allén 14  694 80 Hallsberg
Tel: 0582-68 56 90, Fax: 0582 - 68 54 66, E-post: sydnarkes.utbildningsforbund@sydnarkeutbildningar.se