Lediga tjänster

2014-09-17 00.00

Speciallärare till Vuxenutbildningen, Sydnärkes Utbildningsförbund


Vi söker dig som vill arbeta som speciallärare inom vuxenutbildningen. Huvuddelen av tjänsten ligger inom ramen för särskild utbildning för vuxna, men en del av arbetsuppgifterna utgörs av stöd till elever inom olika kurser inom vuxenutbildningen. Det kan gälla såväl grundläggande kurser som gymnasiekurser. Stödet riktas till elever med olika typer av extra behov i samband med studierna, till exempel behov som beror på dyslexi. Stödet kan ges direkt till eleven eller genom samarbete med och råd till elevens ordinarie lärare inom aktuell kurs. En viktig del av arbetet inom särsklid utbildning för vuxna består av kontakter med kommuner, boenden mm för att informera och diskutera behova av olika kurser.

Läs mer på offentligajobb.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster2014-09-17 00.00

Lärare till bygg- och anläggningsprogrammet på Alléskolan


Vi söker en lärare till bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning anläggning på Alléskolan, Sydnärkes Utbildningsförbund.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta undervisning i anläggning samt mentorskap/klassföreståndarskap. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra yrkeslärare. Vi samarbetar med branschföretag som också är en viktig del av arbetet.


Läs mer på offentligajobb.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterSydnärkes Utbildningsförbund ansvarar för gymnasial utbildning och vuxenutbildning på uppdrag av medlems- kommunerna som från 1 juli 2008 är Askersund, Hallsberg och Laxå.
Sydnärkes Utbildningsförbund Södra Allén 14  694 80 Hallsberg
Tel: 0582-68 56 90, Fax: 0582 - 68 54 66, E-post: sydnarkes.utbildningsforbund@sydnarkeutbildningar.se